Westersite.nl

Inloggen of inschrijven

VRIJMIBOOp vrijdagmiddag praten we over een smaakavontuur dat je niet snel vergeet. Nieuwsgierig, levensgenieter of moedig? Ik sprak met Stefan de Groot bij brouwerij de 7deugden. Deze locale onderneming stelt zich graag aan je voor. Natuurlijk zijn zij aanwezig op de duurzaamheidsmarkt de Groene Aker.


Beleven...

Deze locale onderneming moet je beleven. Natuurlijk kun je er zo binnenlopen om er eens rond te kijken. Maar wist je dat je er ook een workshop bierbrouwen kunt volgen of een proeverij kunt doen? Er is heel veel mogelijk. 


Duurzaam...

Duurzaamheid bij brouwerij 7Deugden? Jazeker! Het pand heeft uiteraard zonnepanelen. Daarbij bijvoorbeeld het bierbostel. Bierbostel is een restproduct van het mout. Mout is (ontkiemd en gedroogd) graan dat wordt gebruikt om bier te brouwen. Dat bierbostel wordt hergebruikt als veevoer, mooi toch?


Kom langs!

Er is nog veel meer te zien, vragen, ontdekken en leren. Kom daarvoor langs op de Groene Aker duurzaamheidsmarkt. Zaterdag 22 juni a.s. kun je kennismaken met en genieten van allerlei interessante, leuke en lekkere zaken. Kom langs en stel je vragen bij onze experts. 


Op de foto heeft Stefan net onze A3 poster heeft opgeplakt, Stefan bedankt! 

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.