Westersite.nl

Inloggen of inschrijven

Helpende Hand


De Helpende hand is een instrument om samen te bouwen aan een duurzame samenleving. Als bewoner kun je Helpende hand aanbieden of vragen. Zo kun je spullen die je hebt aanbieden om te delen. Denk bijvoorbeeld eens aan die ladder die je maar zelden gebruikt en best met anderen kan delen. Maar je kan natuurlijk aanbieden om af en toe voor een huisdier te zorgen of buurtbewoners te willen vervoeren. Daarnaast kun je met de Helpende hand ook heel eenvoudig hulp vragen aan je buurtbewoners om bijvoorbeeld boodschappen te doen of gewoon voor gezelschap.   

Het is niet alleen leuk om elkaar te kunnen helpen, maar het levert in veel gevallen ook weer veel nieuwe contacten op. Dus, hebt je wat nodig of wil je iemand helpen? Laat het weten op de Wijkwebsite. Klik hier om een helpende hand te bieden, een helpende hand vragen doe je hier.
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.