Westersite.nl

Inloggen of inschrijven

GRATIS LAMP? ENERGIE BESPAREN?Nyamad Moenna kan je adviseren op De Groene Aker duurzaamheidsmarkt

Zijn verhaal en boodschap:

"Ik ben ruim een jaar energiecoach om de Amsterdammers bewust te maken over het gebruik van gas, licht en water om zo, hoe minimaal dan ook, een bijdrage te leveren aan het minderen van de CO2 uitstoot waardoor de wereld niet warmer wordt. Amsterdam is bezig om 10.000 huishoudens te bevragen over hun gedrag en bewustwording. Alle energiegebruikers kunnen helpen en ik geef tips hoe je in huis aanwezige apparaten zo effectief mogelijk kunt gebruiken om energie te besparen en ook de uitgaven te beperken.

Veel mensen letten niet zo goed op en weten niet zo goed hoe ze hun gas, licht en water zo zuinig mogelijk kunnen gebruiken, zodat ze eind van het jaar niet een fikse nabetaling krijgen van de energieleverancier. Verder adviseer ik de mensen om bij hun thuis geen energie vretende apparaten te gebruiken, zoals een elektrische kachel of een wasdroger.

Voor veel moeders en vaders die een bijstand uitkering krijgen kan de besparing een uitkomst bieden zodat ze niet naar de voedselbank hoeven te gaan.

Mijn advies aan alle Amsterdammers: gewoon mee doen en je krijgt leuke cadeautjes in de vorm van lampen en snoeren ter waarde van E 15,00".

Nyamad ziet je graag bij zijn kraam op het Ecuplein, zaterdag 22 juni van 10 tot 17 uur!

Er start snel weer een training voor nieuwe coaches op woensdag 19 en 26 juni in Oud-West, aanmelden voor een intakegesprek kan via 020-5230190 of

https://wooninfo.nl

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.