Westersite.nl

Inloggen of inschrijven

Eendrachtsparkfestival  • zondag 15 september 2019
  • Tussen 12:00 en 18:00
  • Eendrachtspark

Op zondag 15 september organiseren Stichting IJ Producties en Stadsdeel Nieuw-West, de allereerste editie van het Eendrachtsparkfestival; een ode aan de schoonheid van het Eendrachtspark en de kracht van de buurt.

Eendrachtsparkfestival belooft een verrassend cultureel activiteitenprogramma met o.a. livemuziek van Master Stu en Karima El Fillali & het Amsterdams Andalusisch Orkest, theater door Josef Stiller en Khadija Massaoudi & Selim Dogru, maar je kunt ook genieten van de derwisj van Ahmad & Alkhatib, of rondstruinen op de gezellige buurtmarkt. Storytelling Centre organiseert bijzondere ontmoetingen tussen de bewoners van Geuzenveld en alle Amsterdammers. Ook voor de kinderen is er genoeg te doen, zo kunnen ze worden geschminkt door Eigenwijks, zijn er workshops van ISK Dance Collective en ZID theater, is er een theatervoorstelling van Hakim Traïdia en nog veel meer! Kijk op de website voor het volledige programma.

Het Eendrachtsparkfestival op zondag 15 september is tussen 12:00 en 18:00 met aan afterparty in Kiosk West. Het is gratis toegankelijk voor iedereen en viert de sociale en culturele rijkdom van Nieuw-West voor de buurtbewoners en alle Amsterdammers die zin hebben in een mooie dag vol feest en verbinding!

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.