Westersite.nl

Inloggen of inschrijven

DE NATUURKAMER KOMT IN DE DRIJFSIJSKoos: "Een jaar geleden is bij het kampvuur van de buurtcamping Sloterpark het plan ontstaan om bewonersbedrijf De Natuurkamer te beginnen in het prachtige pand De Drijfsijs in het Sloterpark. Met veel enthousiasme zijn de initiatiefnemers Marty, Vincent, Koos en later ook Rabea aan de slag gegaan. Wij zijn nu bezig met de laatste loodjes en hopen in augustus open te gaan. Volg ons op sociale media voor de exacte datum. Zoek op 'Natuurkamer' op Facebook, Twitter of Instagram en volg ons avontuur.

Onze activiteiten zijn met respect voor mens, dier en milieu. Wij zijn bijvoorbeeld circulair door het pand in te richten met gebruikte meubels. We kiezen fair-trade producten die lokaal geproduceerd zijn. We verwarmen met een warmtepomp en zijn bezig om de zonnepanelen weer terug te krijgen.

We willen je als we open zijn graag verwelkomen met een (h)eerlijke kop koffie of thee!

Op de duurzaamheidsmarkt op het Ecuplein kun je 22 juni kennis met ons maken, onze producten uit het park proeven, zaadbommen maken en tegen inlevering van een volle vuilniszak krijg je van ons wat lekkers! Graag tot dan"!

Zie: https://www.westerpost.nl/en-de-winnende-partij-maak-t-in-de-drijfsijs-is-de-natuurkamer/


Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.