Aardedans

Details

Zondag 24 september 2023 van 15:00 tot 16:00 uur
Afgelopen
Fruittuin van West
Tom Schreursweg, Amsterdam, Nederland

DeDae danst voor de aarde. ‘De aarde is een JIJ.’ Alles wat aandacht krijgt, gaat groeien en dus stelt DeDae de aarde centraal. DeDae danst de verbinding met de aarde: de seizoenen, het weer, de bodem, de regenworm, de levens- en groeikrachten en toont ook de verstoring en uitbuiting van het verdienmodel. Dat is onze boodschap: onze dierbare aarde vraagt aandacht, vraagt menselijke en creatieve verantwoordelijkheid.

DeDae staat voor Dutch Eurythmy Dance Ensemble. Wij zijn een groep jonge, getalenteerde euritmiedansers met in het dagelijks bestuur Gia van den Akker. Komende tijd bezoeken we met onze performance en workshop “Aardedans” boerenerven, dansen met de bezoekers en de boeren en maken door de dans ons respect en liefde voor de aarde voelbaar.

Bezoek de website voor het kopen van kaartjes; https://dedae.nl/agenda/24-09-2023-aardedans-amsterdam-tuinen-van-west/ 

Dans, tekst, muziek, zang en beeld gaan in elkaar over: Teksten uit “Broze aarde“ van A. Krog, een fragment uit de proloog ”Iets met Boeren”, Peter Dictus / Bureau Pees, toespraak van Roos Saat voor de Rabo bank; muziek van Vivaldi/Richter, Agnes Obel en Nynke Laverman bewerkt door Annie Tangberg

Over de organisator

Susanne Visbeen
Susanne heeft nog niets over zichzelf geschreven.