MINOUX organiseert een humoristische stamvergadering over hoe we om moeten gaan met de zorg voor onze ouders.

Meervaart

Details

Zondag 23 oktober 2022 van 14:30 tot 16:00 uur
Afgelopen
Meer en Vaart 300, Amsterdam

Een feestelijke samenkomst van ouders en kinderen met verschillende culturele achtergronden, overtuigingen en tradities. Theatermaker Minou Bosua leidt de ontmoeting, als bruisend middelpunt. Ze nodigt u uit om mee te praten en te dansen tijdens dit feest van herkenning en ongemak.


Wat vinden we vanzelfsprekend en wat ervaren we als een opgave? Waar botsen onze denkbeelden en wat kunnen we van elkaar leren? Door letterlijk met elkaar mee te bewegen creëert MINOUX een opening tot een nieuwe, gedeelde zingeving waarin we misschien wel het beste uit verschillende werelden kunnen samenbrengen.

Er komt een dag, dan krommen zij hun rug, vertragen zij hun pas en vernauwt hun wereld. Dan draaien de zorgrollen om; epileer je kin of neusgaten, ontwar je de administratie of breng je de soep. Dan bel je elke dag even of juist liever nooit. Je vliegt en draaft of laat de zorg met een (on)gerust hart over aan een toegewijde professional.

regel hier uw kaartje

Over de organisator

Meervaart
De Meervaart is een allround theater en centrum voor vrijetijdsbesteding, educatie en talentontwikkeling. Het wil bewoners van Nieuw-West...... Lees meer