Details

Zondag 21 augustus 2022 tussen 14:00 en 17:00
Over 10 dagen
De Roos van Dekamaweg 1, Amsterdam

Van 21 t/m 26 augustus 2022 organiseert ZID Theater Toekomst Lab voor jonge makers, performers en podiumtalenten: zes dagen lang workshops in theater, dans, improvisatie en storytelling. Maak kennis met ZID Theater en daag jezelf uit als performer en maker. Dompel je onder in een week vol creatie, performance en training!

VOOR WIE:  
Voor jonge makers en performers die meer willen leren over theaterpresentatie, improvisatie en creatie. Je hoeft niet veel ervaring te hebben, maar je bent geïnteresseerd in jezelf verder ontwikkelen en je vindt het leuk om samen te werken. Ook voor meer ervaren makers is dit een unieke kans om te werken aan je skills en ideeën. 

 
PROGRAMMA:
Elke workshop heeft een unieke invalshoek en discipline. We gaan aan de slag met lichaam, stem, improvisatie en storytelling. Samenwerking is hierbij een cruciaal onderdeel. Theater, dans en muziek komen aan bod, binnen een multidisciplinaire aanpak waarbij de performer centraal staat. En we werken samen toe naar een eindpresentatie. 

Wil je een uitdaging als performers aan gaan, wil je met ZID Theater en onze werkwijze in contact komen en wil je een toffe groep mensen ontmoeten? Meld je dan nu aan! 

 
KOSTEN:
Donatie van minimaal €5 per workshop of een passe-partout voor het gehele weekprogramma voor slechts €20. 

 
DEELNEMEN:
* Podiumervaring gewenst
* Aanwezig bij min. 4 workshops, incl. vrijdag 26 augustus
* Aangeraden voor iedereen om de introductie op zondag 21 augustus bij te wonen 

 
AANMELDEN:
Voor meer info, ga naar: https://zidtheater.nl/toekomst-lab-2022
Direct aanmelden via: https://forms.gle/JkdE1bm5vcJQSTfEA 

Toekomst Lab is onderdeel van Midzomer Mokum in Amsterdam. 


Anderen uitnodigen

Wil je dat nog meer mensen meedoen? Nodig ze uit!
Print uitnodiging

Over de organisator

ZID Theater
ZID Theater – City Art & Performance Center is een culturele organisatie, gevestigd in Amsterdam, Nederland. ... Lees meer