Maandelijkse Restaurantavond

het Rijk van de Keizer & Cantina

Details
Zondag 26 januari 2020 tussen 17:00 en 22:00
Afgelopen
Joris van Den Berghweg 109
Amsterdam, Nederland

Bij het Rijk van de Keizer in Amsterdam zorgen wij graag voor een bijzondere avond uit. Je kan maandelijks dineren tijdens onze Restaurantavonden op de laatste zondag van de maand.

Nieuwjaarsdiner met 4-gangen menu € 37,50
De keuken bedenkt iedere maand een verrassingsmenu met zoveel mogelijk biologische-, lokale- en seizoensproducten met unieke smaakcombinaties. Dit alles vind plaats op een unieke, historische (buiten) locatie in Amsterdam Nieuw-West. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op loopafstand.

Tijden
Vanaf 17.00 uur gaan de deuren open om de locatie te bekijken en eventueel al bij te kletsen met een hapje en drankje aan onze bar met een open keuken. Om 18.30 uur gaan we met zijn allen te gelijk aan tafel en zullen er verschillende gangen geserveerd worden. Verwacht einde is tussen 21.30 en 22.00 uur.

Iets te vieren?
Wil je meer lezen over de keuken van het Rijk van de Keizer? Of misschien wil je onze menukaart bekijken ter inspiratie? Of wil je weten welke leveranciers wij gebruiken? Kijk dan ook eens op onze website.

Reserveren kan via of bel naar 020-497 75 06

Over de organisator
het Rijk van de Keizer & Cantina
het Rijk van de Keizer is een bruisende en creatieve evenementenlocatie in Amsterdam Nieuw-West, verscholen tussen de weilanden. Zaalverh...... Lees meer