Chocolade Workshop

Details

Zondag 8 december 2019 van 13:00 tot 14:30 uur
Afgelopen
Joris van Den Berghweg 109
Amsterdam, Nederland

Winter Cantina is t/m maart elke zondag open van 10.00 tot 18.00 uur voor koffie, thee, taart, sapjes, lunch, High tea, borrel en hapjes.

Wil je meer te weten komen over chocolade? En zelf bonbons maken? Kom dan naar onze Chocolade-workshop in de Winter Cantina op zondag 8 december! We starten om 13.00 tot 14.30 uur.

Workshop
In 1,5 uur krijg krijg je uitleg over de herkomst van chocolade en hoe hiermee gewerkt wordt, je leert ook wat ‘tempereren’ is. Dan ga je zelf aan de slag om bijv. een chocolade bitterbal en bonbons te maken. Natuurlijk mag je dit lekkers daarna mee naar huis nemen.

Kosten
Chocolade-workshop € 17,50 p.p. (excl. drankjes)
Je kan ook afsluiten met een High tea?
Workshop mét High tea samen voor € 35,00 p.p. https://hetrijkvandekeizer.nl/cantina/cantina-menukaart/

Wanneer?
Zondag 8 december kan je om 13.00 uur starten.
Reserveren kan via of 020-4977506.

We hebben in de wintermaanden regelmatig live muziek, koekjes bakken, chocolade workshop of bioscoop.

Over de organisator

Cantina en het Rijk van de Keizer
𝘃𝗲𝗿𝗴𝗮𝗱𝗲𝗿𝗲𝗻-𝗲𝘁𝗲𝗻-𝘁𝗿𝗼𝘂𝘄𝗲𝗻-𝗳𝗲𝗲𝘀𝘁𝗲𝗻 het Rijk van de Keizer is een creatieve evenementenlocatie in Amsterdam Nieuw-West verscholen tussen de weilanden. ... Lees meer