Maandelijkse Restaurantavond

Details
Zondag 24 november 2019 tussen 17:00 en 22:30
Afgelopen
Joris van Den Berghweg
Amsterdam, Nederland

Wil je dineren op een unieke plek? Bij het Rijk van de Keizer in Amsterdam zorgen wij graag voor een bijzondere avond uit. Dit kan maandelijks tijdens onze Restaurantavonden op de laatste zondag van de maand.

Menu € 37,50
De keuken bedenkt iedere maand een verrassingsmenu met zoveel mogelijk biologische-, lokale- en seizoensproducten met unieke smaakcombinaties. Dit alles vind plaats op een unieke, historische (buiten) locatie in Amsterdam Nieuw-West. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op loopafstand.

Tijden
Vanaf 17.00 uur gaan de deuren open om de locatie te bekijken en eventueel al bij te kletsen met een hapje en drankje aan onze bar met een open keuken. Om 18.30 uur gaan we met zijn allen te gelijk aan tafel en zullen er verschillende gangen geserveerd worden. Verwacht einde is tussen 21.30 en 22.00 uur.

Iets te vieren?
Wil je meer lezen over de keuken van het Rijk van de Keizer? Of misschien wil je onze menukaart bekijken ter inspiratie? Of misschien wil je lezen welke leveranciers wij gebruiken? Kijk dan ook eens op onze website: https://hetrijkvandekeizer.nl/eten/

Reserveren kan via of bel naar 020-497 75 06

Over de organisator
Cantina het Rijk van de Keizer
TROUWEN, FEESTEN, ETEN, VERGADEREN, CANTINA het Rijk van de Keizer is een creatieve evenementenlocatie in Amsterdam Nieuw-West, verscholen tussen de weilanden. ... Lees meer