Inloopavond "Hypnose en hypnotherapie" (gratis entree)

Hypnotherapie Westerpark

Details

Woensdag 22 mei 2019 van 19:00 tot 20:30 uur
Afgelopen
De Wittenkade 59
Amsterdam, Nederland

Maak kennis met de genezende kracht van je eigen geest! Hypnotherapie is een eeuwenoude, 100% natuurlijke methode om lichamelijke of mentale problemen op te lossen. Van stress en burn-out tot gewicht verliezen, stoppen met roken of hardnekkige fysieke klachten. Hypnotherapie werkt met een lichte vorm van trance die lichaam en geest eerst in diepe rust brengt. Daarna volgen therapeutische suggesties aan het onderbewuste. Hypnotherapie is ontspannend, leuk en verrassend effectief. 

Wil je eens zien hoe het werkt en wat de mogelijkheden zijn? Kom naar de inloopavond op woensdag 22 mei, aanvang 19.00 uur,  in huisartsenpraktijk Bevers en Barten (De Wittenkade 59 Amsterdam).  Hypnotherapeut  Dr D.J. Waarsenburg geeft een uitleg over hoe medische hypnose werkt, met een kleine demonstratie, en kunt al je vragen te stellen. De toegang is gratis. 

Bonus! Na afloop is er beperkte ruimte voor een kort persoonlijk consult (5 min. per persoon). Meld je daarvoor wel van tevoren aan via [mail:] .

Over de organisator

Hypnotherapie Westerpark
Ben je nieuwsgierig naar hoe hypnotherapie werkt en wat het voor jou kan doen? Loop eens binnen op een van onze kennismakingsavonden (zie...... Lees meer