Explorez Festival

Details

Vrijdag 11 maart 2016 van 18:00 tot 22:00 uur
Afgelopen
De Roos van Dekamaweg 1
Amsterdam, Nederland

Tijdens het EXPLOREZ Festival vinden multidisciplinaire activiteiten en voorstellingen plaats met en voor Amsterdammers en internationale theatermakers. Het is een internationale theatermanifestatie waarin ZID Theater samen met theatermakers en spelers uit Italië, Denemarken, Servië en Marokko, buurtbewoners en het publiek op een bijzondere ontdekkingstocht gaat. De plekken die we goed kennen en de straten die gewoon lijken worden theatrale podia. De uitwisseling tussen de internationale gasten en Amsterdammers staat centraal voor zowel de spelers als het publiek. Het festival is een onderdeel van Caravan Next; een grootschalig Europees project waarin verschillende theaters in en buiten Europa best practices uitwisselen.

Op deze vrijdag kun je in Coffeemania, het gezellige café van De Honingraat, heerlijk eten voor een klein prijsje. Tijdens het eten maak je kennis met de internationale artiesten die 's avonds optreden tijdens Honeystage! Meld je voor deze EAT, MEET & GREET wel even van tevoren aan via .

Om 20.00 start het Honeystage, dit is een open podium met korte acts van buitenlandse gasten uit o.a. Servië, Italië, Denemarken en Marokko. Hierbij krijgt lokaal talent ook de ruimte op het podium. Heb je een korte act? Meld je aan via .

Zie voor meer informatie de website http://www.zidtheater.nl/wijk-als-wereldpodium/

Over de organisator

ZID Theater
ZID Theater – City Art & Performance Center is een culturele organisatie, gevestigd in Amsterdam, Nederland. ... Lees meer