Explorez Festival

Details

Donderdag 10 maart 2016 van 16:30 tot 22:00 uur
Afgelopen
Vemenplein
1019 Amsterdam, Nederland

Tijdens het EXPLOREZ Festival vinden multidisciplinaire activiteiten en voorstellingen plaats met en voor Amsterdammers en internationale theatermakers. Het is een internationale theatermanifestatie waarin ZID Theater samen met theatermakers en spelers uit Italië, Denemarken, Servië en Marokko, buurtbewoners en het publiek op een bijzondere ontdekkingstocht gaat. De uitwisseling tussen de internationale gasten en Amsterdammers staat centraal voor zowel de spelers als het publiek. Het festival is een onderdeel van Caravan Next; een grootschalig Europees project waarin verschillende theaters in en buiten Europa best practices uitwisselen.

Het festival start met een presentatie en dialoog over de internationale samenwerking tussen het Amsterdamse ZID en het Marokkaanse DAR (16.30 – 17.30). Daarna volgt een publieksbijeenkomst waarin theatermakers en gasten vanuit Europa en daarbuiten in gesprek gaan met het publiek (20.00 – 22.00).

Praat mee tijdens deze uitwisseling in Pakhuis de Zwijger!

Zie voor meer informatie de website http://www.zidtheater.nl/wijk-als-wereldpodium/

Over de organisator

ZID Theater
ZID Theater – City Art & Performance Center is een culturele organisatie, gevestigd in Amsterdam, Nederland. ... Lees meer