Westersite.nl

Inloggen of inschrijven

Klaas van Wieren
2 februari 2018

Plan Akkerpark (De Boterbloem)

Alies Kweekt

Gisteren ons plan gepresenteerd aan #SADC : Akkerpark. Een voorstel om Boerderij De Boterbloem Amsterdam en haar akkers te behouden voor de Lutkemeerpolder en Amsterdam. Een prachtig plan waar akkerbouw, natuur, recreatie en educatie samengaan in een bedrijventerrein..

GEM Lutkemeer / SADC is bereid de mogelijkheden serieus te onderzoeken.Geweldig! Complimenteer GEM Lutkemeer vooral en laat weten dat je ook blij bent als dit door gaat! Er is weinig tijd, as woensdag wordt de rechtszaak hervat. 

https://www.sadc.nl/veelgestelde-vragen-business-park-amsterdam-osdorp/

Reacties via Facebook:

Eugène Mathijssen Kijk, het is eigenlijk heel simpel. De Lutkemeerpolder is 40 hectare groot. Projectontwikkelaar SADC wil als eerste 4 hectare bouwrijp maken. En precies op de biologische akkers van De Boterbloem. Die 4 hectare kun je ook elders in de polder ontwikkelen. Dan kan de Boterbloem nog jaren door boeren. Er is geen bezwaar om de verbindingsweg over hun akkers aan te leggen. Overigens wil SADC de plannen in nauwe samenwerking met omwonenden ontwikkelen.Iemand al een uitnodiging ontvangen?

Inki Kroon Goed bezig daar

Noor Thijssen Te gek!!!

Willem-Jan van Hardeveld Fantastisch!!!

Wiet van Hoorn Wat een superplan.

Frank Van Schaik Wat is de beste manier om ze te laten weten dat veel mensen dit Akkerpark zien zitten? Gewoon een mailtje naar ? T.a.v. van die Peter Joustra?

Alies Kweekt he's the man!

Marianna de Leeuw Oh dat zal fantastisch zijn. Laten we ook onze steun zien a.s. 4 maart.

Inge Houniet Wat een geweldig plan!

Manja Tijssens Heel blij dit plan.

Manja Tijssens Ik heb een mail gestuurd!


Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.