Westersite.nl

Inloggen of inschrijven

Klaas van Wieren
6 februari 2018

Gebiedsplannen Nieuw-West

Gebiedsplannen 2018 stadsdeel Nieuw-West | 

2 februari 2018

Op 6 december 2017 heeft de bestuurscommissie Nieuw-West de gebiedsplannen 2018 vastgesteld. In de plannen staat per gebied beschreven wat we het komend jaar gaan doen. Het is geen volledige lijst van wat er allemaal in het gebied gebeurt, maar een overzicht van onderwerpen die in 2018 extra aandacht krijgen.

   (klik op het plaatje om het gebiedsplan te lezen)

De gebiedsplannen zijn tot stand gekomen met de partners van de gemeente en de inwoners en ondernemers van Nieuw-West. Om beter te weten wat er leeft in de buurten hebben de gebiedsteams in stadsdeel Nieuw-West in een periode van 12 weken samen met allerlei partijen, groepen en partners interviews gehouden, wandelingen langs belangrijke plekken gemaakt en de opgehaalde informatie op diverse plekken in de buurten aan voorbijgangers en genodigden getoetst. Ook de uitvoering van de plannen wordt opgepakt in samenspraak en nauwe samenwerking met bewoners, ondernemers en lokale partners.

Vind hier het gebiedsplan van uw gebied:


Deel dit bericht!

Reacties

Cees Fisser
1 februari 2019

In de tekst voor de hyperlink naar het Gebiedsplan "De Aker, Sloten en Nieuw Sloten" 2019 staat ten onrechte een koppel-streepje tussen Nieuw en Sloten... :-)

Klaas van Wieren
4 februari 2019

Beste Cees, het koppelstreepje is aangepast. Het is echter wel verwarrend. Als stadsdeel hebben we het over Amsterdam Nieuw-West (met koppelteken) en als buurt dan over Nieuw Sloten (zonder koppelteken).
Als we het hebben over Nieuw-Amsterdam als plaats in Drenthe is dit officieel ook met koppelteken. Het lijkt me logisch om Nieuw Sloten ook met koppelteken te schrijven. Of zit hier een andere gedachte achter...