Klaas van Wieren

Over Klaas

Wat vind je het leukste aan je buurt?

De centrale ligging. De natuurlijke, groene omgeving. De Sloterplas. De mogelijkheden. Voorzieningen zijn goed georganiseerd, bereikbaar en toegankelijk.

Wat voor werk doe je?

Was marketing- en mediamanager bij diverse uitgeverijen en mediabureaus. Nadat mijn baan was gestopt, ben ik onder andere gestart met: * Een website met buurtnieuws (www.westersite.nl) * Enkele webshops zoals: - Bladenkiosk (www.bladenkiosk.nl), - Folder-Online (www.folder-online.nl) - Digital Press (www.digitalpress.nl) - GroupAd (www.groupad.nl) - EuroZ (www.euroz.nl) - HouseFunding (www.housefunding.nl)

Wat doe je in je vrije tijd?

Fitness doe ik bij Back in Shape in Badhoevedorp. Ik fiets graag wat in de buurt en doe dan meteen de boodschappen.

Wat wil je nog meer vertellen?

Ik woon in De Aker aan de Valutaboulevard en heb het initiatief genomen om voor Nieuw-West te starten met de Westersite als buurtwebsite. Met de Westersite wil ik de bewoners in Amsterdam Nieuw-West (nog meer) met elkaar verbinden. Heb je nieuws over je buurt of de straat waarin je woont, publiceer het dan op de Westersite. De Westersite wil graag een plezierige en veilige woonomgeving stimuleren. Wil je als straat of buurtje een eigen (besloten) buurtsite en/of WhatsApp-groep, dan kun je dit via de Westersite tot stand brengen. Voor meer informatie stuur een mail naar info@westersite.nl

Groepen

Nationale Burendag
Straat/flat/VVE
Valutaboulevard 1-55
Straat/flat/VVE, Overig
Hartstichting AED
Zorg en welzijn, Overig
Berichten
Bekijk alle berichten