Westersite.nl

Inloggen of inschrijven

Speel je in je vrije tijd al enige jaren een blaasinstrument?

18 september 2019


Wil je graag in een klein orkest in Amsterdam spelen? Kom dan eens kijken bij de WesterHarmonie. Voor een hoorn, trompet, trombone, cornet, euphonium (maar bariton mag natuurlijk ook!), klarinet, tuba, tenor- en altsaxofoon en melodisch slagwerk schuiven de muzikanten graag een stukje op. Ook andere muzikanten zijn welkom. Het orkest beschikt over enkele huurinstrumenten waaronder een prachtige verzilverde Selmer tenorsax en altsax “80 super action”. 

Onze enthousiaste dirigent Rob van der Sterren staat borg voor een fijne repetitieavond met een gevarieerde programmering, van klassiek tot filmmuziek en swing. Voor komend jaar staat een Frans programma op het programma, met als hoogtepunt een concert in juni 2020 met zangers die chansons zingen. Zo’n 30 hout- en koperblazers en percussionisten repeteren wekelijks op vrijdagavond in Hervormd Lyceum West in Slotervaart. Deze locatie is goed bereikbaar met trein, tram of bus en parkeren is gratis. 

Ook meespelen?

Voor informatie, zie http://www.westerharmonie.nl. Meld je komst vooraf even aan via e-mail naar met vermelding van je (blaas)instrument. Dan ligt je bladmuziek bij de repetitie al klaar.

Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.