Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Westersite.nl

Inloggen of inschrijven

Word Spectateur bij het Veem Huis voor Performance!

10 oktober 2018


Les Spectateurs

Een bijzondere manier om nieuwe vormen van theater en dans te ontmoeten. 

Ben je benieuwd naar het maakproces van jonge, internationale theater- en dansmakers? Zoek je een manier om met kunst bezig te zijn? Of een andere manier om naar kunst te kijken? Vind je het leuk met mensen met verschillende expertises en achtergronden van gedachte te wisselen? Meld je dan aan als Spectateur! 

Als Spectateur nodigen wij je uit bij openbare repetities in ons theater. Je krijgt een kijkje in de keuken bij het werkproces van de maker op het moment dat het werk nog niet helemaal af is. Aan de hand van jouw ervaring gaan we met elkaar in gesprek. Het is dus een uitwisseling tussen het onderzoek van de kunstenaar en de ervaring van jou als toeschouwer. Elke keer zal de ontmoeting en uitkomst anders zijn en krijg je de kans iets te zien wat nog volop in ontwikkeling is en daarover mee te praten. Deelnemen aan Les Spectateurs voor iedereen toegankelijk, er is geen ervaring vereist. 

Meld je aan door een e-mail te sturen naar interactie@veem.house. Per sessie betaal je €5,00. Om deel te kunnen nemen is het belangrijk dat je een ticket koopt op onze website. 

Wil je weten met welke makers we een uitwisseling doen? Of een inkijkje in het volledige programma van ons theater? Ga dan naar www.veem.house


We kijken er naar uit je te verwelkomen!Deel dit bericht!