Divers talent gezocht


Het kan zijn dat je wél iets wilt doen maar jouw talent beter op andere manieren ingezet kan worden. Zit hier iets voor jou bij:

  • Ben jij een schrijftalent?
  • Website beheer
  • Organiseren bewoners bijeenkomsten
  • Grafisch vormgever
  • Administratie bijhouden

--

Ben jij een schrijftalent?

We willen de bewoners blijven enthousiasmeren en informeren. Hiervoor kunnen we bijvoorbeeld actieve bewoners interviewen maar ook ideeën die mensen hebben in kaart brengen. Vind jij het leuk om te schrijven? Wil je meehelpen stukjes te maken voor op de website en andere sociale media? Welkom. Mail ons:

Website beheer

Op de westersite hebben we nu een stukje dat we als onze eigen website hebben ingericht. Maar dit moet onderhouden worden. Nieuwe gegevens moeten worden toegevoegd. Linkjes gecontroleerd en geplaatst worden. Als je al uit de voeten kan met bijvoorbeeld Wordpress dan is dit eenvoudig. Is dit iets voor jou? Laat het ons weten:

Organiseren bewoners bijeenkomsten

In de toekomst willen we met enige regelmaat bijeenkomsten houden. Waar loop je tegenaan en hoe los je het op of pak je het aan. Brainstormen over probleemgebieden. Het aanreiken van ideeën voor andere partijen zoals de bedrijven of de gemeente. Wil jij hieraan bijdragen? Ben jij een netwerktalent? Maak je liever de notulen? Of zorg jij ervoor dat de koffie klaar staat? We weten het graag: weten:

Grafisch vormgever

Komen er straks groene hesjes in de Aker? Of pimpelpaarse vuilniszakken? Nieuwe posters voor ludieke acties? Als vormgever weet je dat dit allemaal bedacht moet worden. Allereerst zouden we een tof logo nodig hebben. En vervolgens moet nagedacht worden over alle andere uitingen. Op dit moment is er geen budget, maar wat niet is kan nog komen… Nu zoeken we mensen die dit liefst kosteloos zouden willen oppakken. Of iemand die dit als stage zou kunnen uitzetten bij bijvoorbeeld een Grafisch Lyceum. Weet jij iemand? Ken je iemand? Mail het ons:  

Administratie bijhouden

Op dit moment is alles liefdewerk oud papier. Het geld dat uitgegeven wordt komt veelal uit eigen zak van de enthousiaste initiatiefnemers. Maar dat moet uiteindelijk anders. We kunnen straks subsidie gaan aanvragen voor diverse doelen of bedrijven vragen ons te sponsoren. Ook willen we bewoners in de gelegenheid stellen om in geld bij te dragen als dat wenselijk is. Maar bij sponsoring en collectieve gelden hoort ook een fatsoenlijke verantwoording. Ben jij handig met begrotingen? Het aanvragen van subsidies? Een stapel bonnetjes verwerken tot inzichtelijke cijfers? Mail het ons: