Mendeleo

Marketing & Innovatie

Laat je onderneming uitblinken.

Uitblinkers presteren uitstekend én dragen bij aan een mooie toekomst.

Wie helpen we?

Marketing en innovatie voor het mkb

Wij helpen het mkb met marketing en innovatie. Marketing voor het optimaliseren van de prestaties op de korte termijn; innovatie voor relevantie in de toekomst.

Die relevantie vinden we in maatschappelijke vraagstukken. Mendeleo creëert winstgevende oplossingen en onze klanten vermarkten die. Dat maakt ons partners.

We werken het beste samen met ambitieuze mensen die graag grondig te werk gaan, maar niet de tijd en/of expertise hebben om hun marketing en innovatie helemaal zelf te doen.

Je sector is niet van belang. Wel maken we een onderscheid in het stadium van je onderneming. Ons aanbod is speciaal voor bedrijven die hun marketing en innovatie willen starten of opschalen.

Hoe onderscheiden we ons?

Mendeleo is een marketing-innovatiebureau

  1. We stellen niet de promotie, maar het aanbod centraal in de marketingmix.
  2. Ons aanbod, onze werkwijze en onze prijzen zijn afgestemd op het mkb.
  3. We geven niet alleen advies, maar verzorgen ook de uitvoering.
  4. Vooruitgang is ons oogmerk.

Lees meer over ons...

Wat bieden we?

Het aanbod van Mendeleo

Mendeleo is een bureau voor marketing en innovatie. Marketing optimaliseert je huidige prestaties en innovatie verlegt je grens. Herhaal deze stappen en je blijft vooruit gaan. We hebben dit principe doorvertaald naar een reeks concrete producten en diensten. Voor het gemak hebben we deze geclusterd naar het stadium waarin je onderneming zich bevindt.

Starten

Als je begint met marketing of innovatie, begin dan hier. Sommige aspecten zijn essentieel, andere zijn aanvullend. Heb je deze zaken al op orde, kijk dan verder bij 'Opschalen'.

Aanbod/omschrijving:
Essentieel?

Opschalen

Heb je de basis op orde en de ambitie om je onderneming verder te ontwikkelen, dan komen de volgende zaken aan bod. De visie en missie maken deel uit van de merkidentiteit. We bieden dit los aan, maar ook als onderdeel van het grote geheel.

Aanbod/omschrijving:
Essentieel?
Online marketing
Verbeter je prestaties op internet.
Bekijk ons volledige aanbod
"There are only two things in a business that make money — innovation and marketing; everything else is cost."
Peter Drucker (1954)
Visie

We willen vooruit. Onderweg komen we allerlei uitdagingen tegen. Die gaan we samen te lijf. Samen staan we immers sterk.

Mendeleo is je partner voor winstgevende oplossingen. Voor marketing en innovatie. Voor bedrijven die willen uitblinken.

Lees meer over ons.