Test je ook mee?
Wij werken aan een nieuwe lay-out.
Vanaf 2 april is deze beschikbaar. Wil je de nieuwe lay-out alvast gebruiken?
Test nu mee en laat ons weten wat je er van vindt!
Ik doe mee! Liever niet
Menu

Uitgelicht:

Roeievenement Bosbaan

Klaas van Wieren
8 april 2018

De Orca Competitie Slotwedstrijden zijn het weekend van 23 en 24 juni 2018. Vanuit heel Nederland komen studentenroeiers naar de Bosbaan in Amsterdam, waar het evenement plaatsvindt.

Alle deelnemende ploegen strijden om de eindtitels in de verschillende klassementen van het roeiseizoen. Een klassement winnen betekent dat je gemiddeld over het hele roeiseizoen de allerbeste ploeg bent. Het winnen van een klassement is een ervaring die studenten de rest van hun leven bij zich houden.

Wie zijn wij?

Wij zijn A.U.S.R. Orca, een ambitieuze roeivereniging die dit evenement voor de 23ste keer organiseert. Ons doel is om met Orca dit jaar weer een uiterst professioneel en gezellig weekend neer te zetten en de Utrechtse eer hoog te houden. Om het roeiseizoen op grootse wijze af te kunnen sluiten, zijn de voorbereidingen nu al in volle gang. 

Waarom dit bericht? Het lijkt ons echt super leuk als er ook mensen uit Amstelveen en omstreken (Amsterdam) langskomen om van dit mooie evenement te genieten, de toegang is immers gratis. Iedereen is welkom en kan genieten van de spannende nek-aan-nek races tussen de verschillende ploegen op het water en van de gezellige sfeer aan de kant.

Tip: Ga op zondag met de fiets naar het veerpont bij Park De Oeverlanden. Aan de overkant is het Amsterdamse Bos met de Bosbaan.

Voor meer informatie: http://composlot.orcaroeien.nl

Facebook: www.facebook.com/composlot/ 

Reacties

Bekijk al het nieuws uit je buurt ยป