Test je ook mee?
Wij werken aan een nieuwe lay-out.
Vanaf 2 april is deze beschikbaar. Wil je de nieuwe lay-out alvast gebruiken?
Test nu mee en laat ons weten wat je er van vindt!
Ik doe mee! Liever niet
Menu

Valutaboulevard 33, Amsterdam, Nederland

0639120551
info@westersite.nl
westersite.nl

Burendag 20152015 is een bijzonder jaar. Burendag bestaat namelijk 10 jaar en dat mag gevierd worden! Wat ooit begon als een dag waarop 500 buurten meededen, is uitgegroeid tot een landelijk fenomeen. Inmiddels vieren ieder jaar bijna 1 miljoen mensen Burendag. Dit is jouw moment om samen met de buurt een mooi jubileumfeest op te zetten.

Wat is burendag?Burendag is een jaarlijks terugkerend feest dat je samen viert met je buren en de buurt in het vierde weekend van september. Dit jaar vieren we Burendag op 27 september. Het is een dag waarop je gezellig samenkomt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt.Buurten worden leuker, socialer en veiliger als buren elkaar ontmoeten en zich samen inzetten voor hun buurt.Informatie: www.burendag.nlBurendag op de Valutaboulevard.Allereerst aan de hand van foto's een impressie van Burendag 2013 aan de Valutaboulevard.

Muziek uit de buurt!

Met zangeres Wanda

De toeschouwers (1)

Samen spelen, samen genieten

De toeschouwers (2)Hoe vieren we Burendag 2014 op de Valutaboulevard?Onderstaand het programma. Als er tussentijds nog bijzonderheden of aanpassingen zijn, dan wordt dat hier weergegeven.Wie komen er?Geef svp door of je wel of niet komt en met hoeveel personen. Graag doorgeven via burendag@westersite.nlTotaal: komt zeker: 6 personenkomt misschien: 0 personenkomt niet: 0 personen--------------------------------------------------------Valutaboulevard 6 | 2 personen | komt zekerValutaboulevard 26 | 2 personen | komt zekerValutaboulevard 33 | 2 personen | komt zeker...-------------------------------------------------------Tot ziens op Burendag 2014!

Update 24 september=============Het definitieve programma is bekend!Aan het programma is Kidsdance toegevoegd. Onder leiding van docent Kwini! vanaf 13.30 op Valutaboulevard NR 28.Update 30 september=============