Test je ook mee?
Wij werken aan een nieuwe lay-out.
Vanaf 2 april is deze beschikbaar. Wil je de nieuwe lay-out alvast gebruiken?
Test nu mee en laat ons weten wat je er van vindt!
Ik doe mee! Liever niet
Menu

Mindfulnu begeleidt en coach iedereen met vragen die betrekking hebben op individuele ontwikkeling, bijvoorbeeld hoe om te gaan met stress en angst, hoe om te gaan met vragen op het gebied van zingeving, met situaties op het werk of in relaties. Wij bieden een helpende hand bij innerlijke vergeving (een wonder) en bieden de kans om met meer bewustzijn het leven te leven.

Tevens worden er elementen van empatisch luisteren en vormen van compassie als vanzelfsprekend toegevoegd aan deze begeleiding.

Zo’n begeleiding verschilt van persoon tot persoon.

Laat u verrassen dan doen wij dat ook.

Want uiteindelijk begeleiden we elkaar!

MindfulNU biedt mindfulness groepstrainingen, individuele mindfulness trainingen, individuele begeleiding en coaching, en trainingen op maat in bewustzijn voor bedrijven en scholen.

Een schone dag gewenst.

Dank voor uw aandacht,
Mark Houtveen

0653487249
mindfulnu.nl

MindfulNU biedt mindfulness groepstrainingen, individuele mindfulness trainingen, individuele begeleiding en coaching, en tevens trainingen op maat in bewustzijn voor bedrijven en scholen.

Daarnaast organiseren wij meditatie bijeenkomsten.

Zie mindfulnu.nl voor alle informatie.

Laatste berichten

Meditatie bijeenkomst

Mark Houtveen (Mindfulnu) 22 januari 2018

Mediteren op zaterdagochtend ook in de zomermaanden Begin het weekeinde met aandacht voor uzelf. Mediteren werkt stress verlagend, zorgt voor een betere concentratie en meer lichaamswarmte. U wordt er creatiever van, kunt zich beter concentreren en bent meer in balans. Elke zaterdagochtend van 09.30 – 10.30 uur mediteren we in het Huis van de Wijk Het Anker aan de Jacques...

Lees verder

Mindfulness trainingen

Mark Houtveen (Mindfulnu) 22 januari 2018

Mindfulness Training A’dam Nieuw-West – Tram1 – Gratis parkeren Osdorp De Aker! De complete 8-weekse mindfulness training (MBCT-MBSR) Minder piekeren en somberheid Anders leren omgaan met gedachten, blijheid, angst, en verdriet Een hogere concentratie Minder stress en depressie en meer bewust in het leven staan Gedachten komen en gaan en wij leren...

Lees verder
Bekijk meer nieuws van Mindfulnu »