Westersite.nl

Inloggen of inschrijven

Ben/ken jij een enthousiaste journalist ...

17 oktober 2019


Ben/ken jij een enthousiaste journalist die iets over zijn/haar vak wil delen met deze 11-jarige, nieuwsgierige leerlingen op ma 28 okt. a.s.?
Laat het me graag weten! Tel. 0654331424

De leerlingen van gr. 7 en 8 van de school Pro Rege Noorderhof op 28 oktober van start met het vak Journalistiek! Voor die les ben ik nog op zoek naar een enthousiaste journalist die iets over zijn/haar vak wil delen met deze leerlingen!
We doen de lessen op de maandagen 28 okt, 4 nov en 11 nov a.s. samen met 30 leerlingen van 10/11 jaar uit Amsterdam West en een aantal vak experts. Als je 4 of 11 nov. wilt meedoen, laat het ook graag weten!

Wat is IMC Basis ?
Op een groeiend aantal basisscholen in heel Nederland krijgen leerlingen van groep 7 en 8, twee jaar lang, elke week les van verschillende bevlogen gastdocenten uit diverse vakgebieden.
Leerlingen ervaren en ontdekken samen met de gastdocenten vakken zoals journalistiek, wetenschap, recht, geneeskunde, beeldende kunst.
IMC Basis vult het reguliere onderwijsaanbod aan en stimuleert leerlingen hun talenten te ontwikkelen. Het programma vergroot zowel hun toekomstperspectief als hun verbinding met de samenleving.
Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.