Menu

Buurtfilmpjes

Hieronder zie je alle filmpjes die je buurtgenoten op deze buurtsite plaatsten.

Pagina's (1): 1
Titel Omschrijving
Het dorp Sloten is in 1921 geannexeerd door Amsterdam en ligt in het zuidwesten van de stad. Tegenwoordig is het een onderdeel van stadsdeel Nieuw-West. Muziek Dana Winner - Het Dorp.
Park am See in Natuurgebied De Oeverlanden in 2015
Het Huis van de Wijk De Aker is dé ontmoetingsplek voor bewoners uit Osdorp-West en De Aker. Je kunt hier samen koken, eten, schaken, beeldhouwen, deelnemen aan computerlessen, gezellig koffie drinken en nog veel meer. Ook kun je hier je eigen activiteiten starten. Wil je meer weten? Ga eens langs!
Vanaf 26 november 2015 tot 21 januari 2016 kunt u een inspraakreactie geven op de plannen voor de Westtangent; een snelle buslijn door Amsterdam Nieuw-West, tussen Sloterdijk en Schiphol Plaza. De Westtangent rijdt voor een groot deel de route van de lijn 69. Hij rijdt deels over een busbaan, krijgt vaker voorrang op de overige weggebruikers en stopt minder vaak dan de huidige bus. Dat scheelt niet alleen reistijd, maar er is ook minder kans op vertraging. De Westtangent rijdt vaker en sluit goed aan op andere (snelle) openbaarvervoerlijnen binnen en buiten Amsterdam.
Pagina's (1): 1