Westersite.nl

Inloggen of inschrijven

Zondag 30 september spirituele beurs te Sloten/AmsterdamZondag 30 september spirituele beurs te Amsterdam/Sloten.


Zondag 30 september gaan wij weer naar het gezellige restaurant de Halve Maen. De deelnemers die aanwezig zijn, ieder met zijn eigen expertise, vele al jaren werkzaam op spiritueel vlak en de sfeervolle locatie beloven wederom een fijne beursdag te worden.
Op de beurs vind je deelnemers die er vorige keer ook waren maar ook enkele nieuwe consulenten, zoals o.a. de grote vriendelijk sjamaan Paul Kramer, de zeer kundige, sympathieke Debby Kessels met Acces Bars. Nieuw op de beurs is tevens een consulent die Chakra-Numerologie beoefend, uitdieping van het innerlijk kind, iriscopie en Shambhala.
Zoals gezegd komen er ook bekende gezichten, voor wie al eerder zijn geweest zoals o.a. het medium Eva Slootemaker-Rep, Ria Schreuder, C. de Boer en de masseur Peter van Diepen.
 Kortom een bijzondere, fijne groep mensen bij elkaar waar je vragen aan kunt stellen op velerlei gebied. Uiteraard is er deze dag ook een verkoopstand met mooie spirituele hebbedingetjes. Charlotte Truijens geeft niet alleen Shambhala behandelingen maar zal deze dag ook af en toe op haar handpan spelen.
Bij mooi weer kan je na een reading lekker op het terras vertoeven met wat drinken of een wandelingetje maken door het mooie Sloten.
Wie weet heb je zin om te komen.
Openingstijd: 11.00 t/m 17.30
Entree: 5 euro en kinderen t/m 12 jaar gratis...parkeren is gratis
Adres: Restaurant de Halve Maen
Sloterweg 1345

1066CM Amsterdam(t.o. de molen van Sloten)

Voor verdere info www.mooyvision.nl