Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Westersite.nl

Inloggen of inschrijven

Update EcupleinBeste omwonende van het Ecuplein,

 In maart en/of juni hebt u ons bezocht in de witte tent op het Ecuplein. Het was leuk om u te ontvangen en uw ideeën te horen over het herontwerp van het plein. De ontwerpers zijn verder aan de slag gegaan met een Voorlopig Ontwerp (VO).

De totstandkoming van het VO dat wij u willen voorleggen heeft enige vertraging opgelopen. Dit heeft er o.a. mee te maken dat de bereikbaarheid van en om het plein een gecompliceerde zaak is.

We zijn met deskundigen van de gemeente aan het studeren welke plek de verschillende doelgroepen (voetgangers, fietsers en auto`s), daar in kunnen krijgen.

 U krijgt nog volop de gelegenheid te reageren op het resultaat: wij presenteren het VO begin 2019 aan de buurt. Uiteraard nodigen u daar ook voor uit!

 Als u geen mails meer wilt ontvangen over de Pleinenaanpak in de Aker, kunt u dat laten weten door op deze mail te antwoorden. Wij verwijderen uw gegevens dan uit ons bestand.

Hartelijke groet,

Paul Kok & Liesbeth Timmermans

 

Liesbeth Timmermans

Assistent-projectmanager Pleinenaanpak De Aker

 

Gemeente Amsterdam, stadsdeel Nieuw-West

Email: l.timmermans@amsterdam.nl