Westersite.nl

Inloggen of inschrijven

Inloopavonden betaald parkerenIn mei en juni organiseert Stadsdeel Nieuw-West vier inloopavonden om bewoners te informeren over het voorlopige advies over het invoeren van betaald parkeren in sommige delen in Nieuw-West. Dit advies is tot stand gekomen omdat het voor bewoners steeds moeilijker wordt om een parkeerplek te vinden in hun buurt.

In Nieuw-West bestaat er op dit moment geen eenduidig parkeerbeleid. Om de parkeerproblemen grondig aan te pakken wil het stadsdeelbestuur in 2020 nieuwe parkeermaatregelen invoeren in Nieuw-West. Hiervoor is een voorlopig advies opgesteld. Na inspraak besluiten het college en de gemeenteraad uiteindelijk over het voorstel.

Inloopavonden

Bij de inloopavonden zijn betrokken ambtenaren en de verantwoordelijke bestuurder  aanwezig om het advies (Nota parkeren) toe te lichten en antwoord te geven op vragen. Daarnaast informeren wij u over de inspraakmogelijkheden en het besluitvormingstraject. De inloopavonden vinden plaats in de gebieden Slotermeer, Geuzenveld, Osdorp en De Aker, Sloten, Nieuw-Sloten.

 • Slotermeer: 21 mei, 19.00 tot 21.00
  Tuinstadhuis Plein ’40-’45 1
 • Geuzenveld: 27 mei, 19.00 tot 21.00
  De Pieter Jelles Troelstraschool, Dr. H. Colijnstraat 2
 • De Aker, Sloten en Nieuw-Sloten: 4 juni, 19.00 tot 21.00
  Vlaamsche Reus, Hechtelstraat 49
 • Osdorp: 6 juni, 19.00 tot 21.00 uur
  Startpunt De Wachter, Wolbrantskerkweg 54-56

Zie ook: https://www.amsterdam.nl/nieuws-nieuw-west/inloopavonden/


Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.