Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Westersite.nl

Inloggen of inschrijven

Fietsbrug tussen De Aker en BadhoevedorpOm met de fiets vanuit Nieuw-West / De Aker naar Badhoevedorp of Schiphol v.v. te gaan moet je de Ringvaart oversteken. Dat is een hele uitdaging. Je moet langs de auto's die bij de molen voor het stoplicht staan en je moet heel veel geduld kunnen opbrengen om als fietser op de officiële manier over te steken.

Dit kan ook veel eenvoudiger! Waarom niet een fietsbrug tussen De Aker t.h.v. de Zuiderakerweg naar de Sloterweg of t.h.v. De Akermolen naar de Kamerlingh Onneslaan in Badhoevedorp? Een soortgelijke fietsbrug ligt ook verderop halverweg richting Halfweg.

De fietsbrug zal het verkeer vanuit Badhoevedorp naar De Aker v.v. en naar de Akermolen verbeteren op een milieuvriendelijke manier. Én met als groot voordeel minder verkeersdruk bij de Sloterbrug, waardoor ook de doorstroming van het autoverkeer wordt bevorderd.