Test je ook mee?
Wij werken aan een nieuwe lay-out.
Vanaf 2 april is deze beschikbaar. Wil je de nieuwe lay-out alvast gebruiken?
Test nu mee en laat ons weten wat je er van vindt!
Ik doe mee! Liever niet
Menu

Nieuws:

Hollywood in Slotervaart/Riekerhaven - Acteren in de film

Angelique Hofman
8 mei 2018

Meedoen met het maken van een echte speelfilm en er ook nog eens in spelen? Doe mee met het Riekerhaven/Slotervaart filmproject?! Grote kans dat u deze zomer een filmploeg in uw straat tegenkomt!

Met de toekenning van een Bewonersinitiatief op zak gaat LightsCameraAction en Huis van de Wijk het Anker deze zomer van start met een filmproject, waarbij een echte speelfilm wordt gemaakt, vóór en dóór buurtbewoners bedacht. Er komt zelfs een heuse première voorstelling!
Soortgelijke succesvolle projecten werden ook al gehouden in de buurt Amsterdam Osdorp en de Aker. Tijdens deze projecten werden de speelfilms Zakgeld en Een kleine wereld gemaakt.

Iedereen kan meedoen!

Er wordt geen onderscheid gemaakt om aan deze speelfilm mee te doen: iedereen kan meedoen, jong en oud. Buurtbewoners kunnen zich aanmelden voor verschillende facetten van de film, zoals bijvoorbeeld acteren, figurant, scenario schrijven, behind the scenes en nog veel meer. Zelfs als een buurtbewoner alleen maar een leuk filmidee heeft, is hij of zij van harte welkom om hier aan mee te werken.

Om buurtbewoners voor te bereiden worden er bijeenkomsten gehouden en een workshop gegeven op het gebied van acteren en film maken, verzorgd door LightsCameraAction. (geheel gratis)

Wilt u graag meedoen? U kunt zich aanmelden tot 31 mei bij Huis van de Wijk het Anker, Jacques Veltmanstraat 427, Amsterdam of stuur een email naar lcaproductie@gmail.com


Reacties

Bekijk meer nieuws in de buurt ยป