Menu

X Omdat je bent ingelogd zie je op deze pagina de berichten uit al je groepen. Alleen jij ziet deze informatie.

Nieuws:

Aker Buurt Safari

Manja Tijssens
20 september 2017

Eindelijk weer een buurtevenement! Het Ecuplein is aanstaande zaterdag op Burendag 23 september 2017 het startpunt voor de Aker Buurt Safari. Verken tussen 13:00-16:00 uur de plantsoenen in je wijk, doe mee aan activiteiten en ontmoet buurtgenoten. Volg op Facebook het evenement Aker Buurt Safari en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes.


De start van de Aker Buurt Safari is op het Ecuplein. Daar krijg je een routekaart. Vanuit daar wandel je naar het Iseoplantsoen, waar je kunt schilderen en je zangtalent kunt testen bij de Karaoke. Vervolg je weg langs de Guldenpromenade, waar je mee kunt doen met een volleybal - of voetbalwedstrijd*. Heb je meer zin om een hindernisbaan te beklimmen? Ga dan naar het Forintplantsoen, waar je ook levensgroot vier op een rij kunt spelen. Wandel daarna verder naar het Corfuplantsoen voor een workshop golfen of een dichtworkshop en oud-Hollandse spelletjes. Na 16:00 gaat het feest verder op het Ecuplein met drankjes, muziek, eten en live optredens van Starts2go, Rene Rietbergen en Minitrapper. 

*Opgeven voor het het sporten op de Guldenpromenade kan bij Janneke via jboogblom@solcon.nl voor het volleybaltoernooi en bij Donny via voetbaltoernooiaker@gmail.com voor het voetbaltoernooi. 


Reacties

Bekijk meer nieuws in de buurt »