Test je ook mee?
Wij werken aan een nieuwe lay-out.
Vanaf 2 april is deze beschikbaar. Wil je de nieuwe lay-out alvast gebruiken?
Test nu mee en laat ons weten wat je er van vindt!
Ik doe mee! Liever niet
Menu

Nieuws:

Aanrader: eten bij Bocador aan de Sloterplas

Ineke van Lier
31 maart 2018

Elke keer als ik langs Bocador liep dacht ik: daar wil ik echt eens gaan eten. En onlangs was het zover. Op naar Bocador voor een lunch!

Het pand is schitterend van buiten en als je binnen bent  kijk je uit over de plas en de hardlopers en wandelaars die continu passeren. De vrolijke Spaanse muziek brengt je helemaal in vakantiesferen. Het interieur is eenvoudig en stijlvol en dit is doorgevoerd tot in de toiletten. Mooi!! Mijn Spaans is een beetje ver weggezakt, maar gelukkig spreekt de bediening ook Engels met af en toe een woordje Nederlands. Geen probleem, het vakantiegevoel groeit!

We beginnen met een lekker drankje: verse muntthee en warme chocomel met slagroom. De menukaart is uitgebreid en het klinkt allemaal even lekker. Onze keuze valt op de Bocadillo de Sevilla, een broodje met onder andere gegrilde stukjes kogelbiefstuk en gekarameliseerde uien en de Hamburger Josper. De Josper is een Spaanse houtskooloven waarin alle gerechten worden bereid. Een schaaltje patat vergezelt onze broodjes. Het smaakt allemaal fantastisch!

Op het bord aan de wand lees ik dat er ook huisgemaakte dadeltaart is. Die wil ik! Maar ik heb eerlijk gezegd echt meer dan genoeg gegeten dus wat nu? Een extra kopje thee doet wonderen. Terwijl de lunch een beetje zakt ontstaat er weer wat ruimte voor de taart en dus delen we een puntje. De taart is ook weer een schot in de roos. Ik krijg spontaan zin om thuis een recept op internet op te zoeken, zodat ik deze heerlijkheid ook aan huisgasten kan aanbieden.

Voor een heel schappelijke prijs gaan we geheel voldaan weer richting huis en beloven om snel weer terug te komen.

Echt de moeite waard om een stukje voor om te lopen of fietsen.

Bocador is dinsdag t/m zondag open van 12.00-20.00.

Zie ook: https://westersite.nl/nieuws/bacador-aan-de-sloterplas.html


Reacties

Bekijk meer nieuws in de buurt ยป