Kom! Buurtcamping Slotermeer viert 17e editie op 15 juli 2023

Details

Zaterdag 15 juli 2023 van 14:00 tot 23:59 uur
Afgelopen
Meerwaldt
Burgemeester Vening Meineszlaan, Amsterdam, Nederland

Buurtcamping Slotermeer viert 17e editie op 15 juli 2023

Amsterdam – Na een succesvolle geschiedenis van bijna twee decennia keert Buurtcamping Slotermeer terug voor haar 17e editie op 15 juli 2023. Voor de tweede keer sinds de Covid-19 pandemie zal dit geliefde evenement weer buurtbewoners samenbrengen voor een dag vol plezier, sport, cultuur en gezelligheid. Dit jaar gaan we ook weer kamperen.

Buurtcamping Slotermeer vindt plaats in het Meerwaldtplantsoen Oost, aan de Burgemeester Vening Meineszlaan,, tussen de BurgemeesterFockstraat en Harry Koningsbergerstraat.

De Buurtcamping wordt georganiseerd door en voor buurtbewoners. Het evenement viert de gemeenschapszin en brengt mensen samen om hun buurt beter te leren kennen, vrienden te maken en gezamenlijk te genieten van een dag in de buitenlucht.

Het dagprogramma op 15 juli is gevuld met sportieve activiteiten zoals zeepglijbaan, touwtrekken, basketbal, maar ook creatieve workshops, boeken- en spullenruil, T-shirt schilderen en nog veel meer. Een talentenjacht, optredens van buurtbewoners, een briljante bingo  en een gezamenlijk diner waarbij iedereen wat meebrengt, maken de dag compleet.

De avond wordt afgesloten met een optreden van de Buurtband ‘Burengerucht’ en een indrukwekkend haardvuur van de Vuurmeester, waarna buurtbewoners kunnen overnachten in hun eigen tent. De volgende ochtend start met yoga en een gezamenlijk ontbijt, waarna iedereen afscheid neemt en met mooie herinneringen huiswaarts keert.

Zonder vrijwilligers werkt het niet en we zijn nog op zoek buurtbewoners om te helpen bij de organisatie van dit evenement. Ook zoeken we bedrijven en organisaties die willen bijdragen door bijvoorbeeld prijzen te schenken voor de bingo. U kunt  contact opnemen via het e-mailadres

Zoals elk jaar is Buurtcamping Slotermeer gratis voor iedereen! ! Dit jaar organiseren we voor het eerst een crowdsourcing om de kosten te dekken. Mensen,organisaties en bedrijven die ons willen helpen, kunnen op de site Gofundme.com een bijdrage doen, via de volgende link:
https://www.gofundme.com/manage/help-ons-bij-buurtcamping-slotermeer-2023-8-juni

Voor meer informatie over de Buurtcamping Slotermeer en het programma, bezoek: www.facebook.com/buurtcampingslotermeer.

Mooie foto’s van de editie in 2022  best of selectie & hoge resolutie 

https://drive.google.com/drive/folders/1RGFkWoNevU6hODIo0SDR1T0FWmU-J2hx 


Reacties

Over de organisator

Vincent everts
Buurtbewoner Nieuw West en momenteel mede organisator van de buurtcamping slotermeer, de oudste van nederland ... Lees meer