Eid El Fitr TheaterFeest (AL+)

Details

Vrijdag 28 april 2023 van 14:30 tot 16:30 uur
Afgelopen
Theater De Krakeling
Pazzanistraat, Amsterdam, Nederland

Bij Theater De Krakeling vieren we het einde van de Ramadan met het voorleestheater "Bo en Mo Verdwaald in de Tijd" met muziek van het Amsterdams Andalusisch Orkest (AAO).

Acteur en presentator Nizar El Manouzi (Klokhuis) neemt je mee gedurende dit muzikale feest waar de hele familie kennis kan maken met de avonturiers Bo en Mo, iedereen mag meezingen en dansen en kan daarna genieten van overheerlijke hapjes en muntthee. Kortom, het belooft een waar Eid el Fitr TheaterFeest te worden!


Het prentenboek "Bo en Mo Verdwaald in de Tijd" geschreven door ROSE stories zal voorgelezen worden door acteur Abdelkarim El Baz met muzikale omlijsting van het AAO.

Na het programma in de theaterzaal kan iedereen genieten van een Fitr High Tea in de Witte Foyer: muntthee met verschillende hapjes uit Noord-Afrika en het Midden-Oosten. De Fitr High Tea wordt verzorgd door Bahya Catering.

Het prentenboek "Bo en Mo Verdwaald in de Tijd" en vele andere jeugdboeken van ROSE stories zijn voor en na het event verkrijgbaar bij De Krakeling.

Dit event is mede mogelijk gemaakt door Chaabi bank

Bestel kaarten
Over de organisator

Theater De Krakeling
Theater heeft nog niets over zichzelf geschreven.