Details

Zaterdag 6 augustus 2022 tussen 09:00 en 20:00
Afgelopen
Golfclub Ookmeer
Abe Lenstralaan 8, Amsterdam, Nederland

Golf is niet alleen voor pensionado’s

Met dit motto in het achterhoofd wordt op zaterdag 6 en zondag 7 augustus open dagen gehouden bij toegankelijke golfclub Ookmeer aan de Abe Lenstralaan in Amsterdam Osdorp. Het is dé manier om op een vrijblijvende manier kennis te maken met deze sport. Maar voor degenen die het spel al beheersen kunnen deel nemen aan wedstrijden. De entree is gratis en alleen de deelnemers aan activiteiten betalen een kleine bijdrage. Waar wordt het ook voor gedaan;

De Antoni van Leeuwenhoek Foundation

Het doel is om zoveel mogelijk geld te genereren voor deze  foundation. Dat zal behalve uit de eigen bijdrage van de deelnemers bestaan uit te verkopen attenties. Er kunnen echter op beide dagen ook donaties gegeven worden.

Hoofdsponsor Barnhoorn-Vermeer

De sponsoren en dan met name makelaar Barnhoorn als hoofdsponsor, dragen de meeste kosten voor het organiseren van de diverse activiteiten.

Clinics 

Op zowel zaterdag 6 als zondag 7 augustus worden ter kennismaking met golf, clinics gehouden.  De starttijd zijn zaterdag om 10.00 en 13.00 uur, en op zondag om 10.00 uur. Alle materialen worden  gratis ter beschikking gesteld en onder deskundige leiding worden de beginselen van het golf bijgebracht. Alle deelnemers krijgen bovendien een gratis  consumptie en een goodiebag.

Golfwedstrijden

Zowel zaterdag als zondag worden diverse soorten golfwedstrijden georganiseerd over zowel 9 als 18 holes.

Golfmarkt

Diverse overtollige golfspullen kunnen goedkoop worden aangeboden. De drivingrange is geopend zodat de aan te kopen spullen getest kunnen worden.

Horeca

Uiteraard wordt ook voor de inwendige mens gezorgd. Koffie, drankjes, broodjes en snacks kunnen tussen 10.00 en 20.00 gekocht worden in de gezellige feesttent op het terrein, waar op zondagmiddag ook een diskjockey zal zijn.

Meer

En …er is meer;  zo zijn er aanbiedingen in golflessen en van de golfschool Ookmeer, en aanbiedingen met voordelige abonnementen, etc.

 https://www.amsterdamopengolf.nl/

 Ben je enthousiast geworden? Ga dan naar bovengenoemde site. Via deze site kun je je makkelijk opgeven voor de verschillende activiteiten; het wijst vanzelf de weg vanzelf!  Of ga op zaterdag of zondag gewoon eens kijken in een gemoedelijke sfeer onder het genot van een drankje of hapje. En bedenk dat meedoen voor een goed doel is: onderzoek naar kanker mogelijk blijven maken!

Over de organisator

Tiny van Brunschot
Tiny heeft nog niets over zichzelf geschreven.