Details

Donderdag 26 mei 2022 van 11:00 tot 21:00 uur
Afgelopen
NDSM-Plein
Amsterdam, Nederland

Dit jaar viert Hemeltjelief Festival 4 dagen feest tijdens Hemelvaartweekend op de NDSM werf

O jee… van donderdag 26 tot en met zondag 29 mei hebben we bij het Hemeltjelief Festival “de poppen aan het dansen”! De NDSM werf is 4 dagen lang één groot poppentheater waar grappige voorstellingen, bijzondere shows en kleurrijke kinderactiviteiten plaatsvinden. Zowel overdag, 's avonds en 's nachts valt er voor jong en oud van alles te zien en te beleven. Anders dan voorgaande jaren kun je nu het hele weekend genieten van dit knusse en vrolijke festival voor kinderen en volwassenen.
  

Zelf doen en ontdekken 

Al veertien jaar weet Hemeltjelief haar kleine en grote bezoekers te verrassen met een creatief programma waarbij het zelf doen en ontdekken centraal staat. Iedere editie heeft een eigen thema dat een afgeleide is van een Nederlands spreekwoord of gezegde. Het programma, de communicatie, de aankleding en zelfs het eten worden hier tot in detail op afgestemd. Kunstenaars en artiesten van de NDSM werf begeleiden workshops, treden op en geven voorstellingen op diverse podia. Natuurlijk mag het poppentheater, poppenparade en pop-up disco dit jaar niet ontbreken. De dag wordt traditiegetrouw afgesloten op het grasveld met leuke bandjes. DJ's zullen spelen op het terras en voor de nachtvlinders is er een afterparty in Noorderlicht.
  

4 dagen lang feest

Hemeltjelief is voor jong en oud, maar heeft een focus op kinderen van ongeveer 6 tot 10 jaar oud. Door de toenemende populariteit heeft de organisatie besloten dit jaar het Hemeltjelief Festival voor het eerst 4 dagen lang te programmeren, maar wel met wat minder bezoekers op het terrein. Hiermee wil het festival meer ruimte bieden aan het creatieve programma en de juiste setting en aandacht bij de voorstellingen creëren. Het festival begint ‘ s ochtends ‘rustig’ en in de loop van de middag komt er ook muziek bij vanaf de podia. De lokale bands en dj’s die optreden zijn iedere dag anders en beslaan een breed muzikaal spectrum: van americana, gypsy, latin, reggae, funk, disco en ska.

Voor meer informatie neem contact op met:
Jasper Helmer (creatief ondernemer en medeoprichter Noorderlicht, Pof Amsterdam)
E-mail:
  

Algemene informatieTheatervoorstellingen | DJ's & Live-muziek | Poppenparade | Workshops | Poppenkast | Foodtrucks

Data: donderdag 26 t/m zondag 29 mei 2022, Hemelvaartweekend

Tijd: 11:00 - 21:00 uur (do, vrij, za after tot 03:00 uur) 

Locatie: Noorderlicht

Adres: NDSM-plein 102, 1033 WB Amsterdam


Tickets
Kaartjes zijn te koop vanaf €7,50 (kids) en € 12,50 (volwassen) excl. servicekosten.
 Met de stadspas ontvang je €5,- korting per ticket.


Over de organisator

Stadsdeel Nieuw-West
Nieuw-West is een stadsdeel van de gemeente Amsterdam in de Nederlandse provincie Noord-Holland. Nieuw-West is een stadsdeel van de gem...... Lees meer