Body weather workout

The Beach

Details

Vrijdag 24 september 2021 van 14:00 tot 16:00 uur
Afgelopen
Tom Schreursweg 40
1067 HR Amsterdam, Nederland

Doe mee met de Body Weather fysieke training van Astarti Athanasiadou in het Four Sister Labyrint. We verkennen samen hoe landwerk, voedselproductie en de oorsprong van voedingsstoffen opnieuw verbonden kunnen worden. Body Weather Land Workouts bestaan uit warming-up oefeningen, MB workouts en landwerk activiteiten die leiden tot beweging, ontdekking en improvisatie. Deze training is geschikt voor iedereen; met of zonder ervaring.


Four Sisters is een publieke tuin en kunstproject in de Tuinen van West medemogelijk gemaakt door The Beach. De tuin heeft de vorm van een doolhof, en we verbouwen er samen met mensen uit Nieuw-West mais, bonen, pompoen en zonnebloem. De vier planten leven in symbiose - ze ondersteunen elkaar in het groeien - net als de mensen die samen werken aan de tuin.


Schrijf je in om op 24 september, 25 september en 2 oktober mee te doen aan de Body Weather Workout van 14:00 tot 16:00. Meedoen? Stuur een berichtje naar .

Tom Schreursweg 40, 1067 HR Amsterdam

Over de organisator

The Beach
The Beach is een werkplaats en hub voor sustainist design gevestigd in Amsterdam. Met mensen & organisaties maken we projecten die gemeen...... Lees meer