ZOMERVAKANTIE CIRCUS

Details
Woensdag 4 augustus 2021 tussen 14:00 en 17:00
Over 5 dagen
NDSM-werf
NDSM-Plein, Amsterdam, Nederland
Terugkerende activiteit
Wekelijks op woensdag tot en met 18 augustus 2021

HEMELTJELIEF!

HET GROTE  ZOMERVAKANTIE CIRCUS

14 juli t/m 18 augustus 2021

Iedere woensdagmiddag van 12.00-17.00 uur 

 Hooggeëerd publiek. Het festival Hemeltjelief! wordt deze zomer omgedoopt tot HET GROTE ZOMERVAKANTIE CIRCUS. Tijdens deze bijzondere en kleinschalige zomereditie van Hemeltjelief nemen wij jullie mee in de wereld van de circusartiest en bieden wij een kijkje achter de schermen van dit avontuurlijke, reizende bestaan. Van 14 juli tot en met 18 augustus zal iedere woensdagmiddag de NDSM werf worden omgetoverd tot een groots creatief circusterrein, waar je circusacts kunt zien, maar vooral ook zelf kunt oefenen, maken en beleven. Jullie zijn immers onze grote en kleine artiesten en samen maken we er een ongelooflijk mooi en spannend spektakel van!

Het programma is als vanouds op het terrein van Noorderlicht en bestaat uit creatieve workshops, theatershows, live-muziek, brood bakken, schminken, DIY en overige kinderactiviteiten. Zoveel kleurrijke, sterke, lenige en lachende mensen heb je nog nooit op 1 plek bij elkaar gezien. Heb jij altijd al eens willen leren koorddansen, jongleren of fietsen op 1 wiel? Dan is Het Grote Zomervakantie Circus van Hemeltjelief zeker de plek om naartoe te gaan! Na afloop kun je trouwens ook nog blijven eten met elkaar. 

Over Hemeltjelief!

Hemeltjelief! is dit jaar een familiemiddag voor jong en 'oud' waarbij 'zelf doen en ontdekken' centraal staat. Deze speciale editie is gedurende de zomervakantie elke woensdagmiddag van 12.00-17.00 uur en voor iedereen toegankelijk. Kaartjes zijn te koop vanaf € 8,00. Kijk voor meer informatie op hemeltjelieffestival en scoor hier een ticket.

Over de organisator
Klaas van Wieren
Buurtverbinder Amsterdam Nieuw-West. Interesse/expertise in media, marketing en financiën.... Lees meer