Sacrale dans – Lucht en vuur (7x)

Stadsklooster La Verna

Details

Dinsdag 10 maart 2020 van 20:00 tot 21:45 uur
Afgelopen
Derkinderenstraat 82
Amsterdam, Nederland

We gaan onder leiding van Liduina Beckers dansen rond de vier elementen, overeenkomend met de vier seizoenen. Dit voorjaar rond lucht (voorjaar) en vuur (zomer), en hun werkzaamheid in de natuur. Lucht, alhoewel onzichtbaar, is noodzakelijk voor een levend organisme. Bedenk, een mens kan enkele dagen of weken zonder eten, enkele dagen zonder water, maar niet meer dan een aantal minuten zonder lucht. Vuur is ook nodig om ons in leven te houden. Denk aan de warmte en het licht van de zon. Zonder zonnekracht is ook geen leven mogelijk.


Al dansend ervaren wij de vele kwaliteiten van lucht (inspiratie, het geestelijk leven) en vuur (vernieuwing, transformatie). Deze ervaringen kunnen je steunen om te groeien in inzicht, bewustzijn en spiritualiteit.
Sacraal dansen, samen met anderen in een groep, op eenvoudige danspassen, is een weldadige ervaring voor lichaam én geest.

                                                                

Data: dinsdag 10, 24 maart, 7, 21 april, 12, 26 mei en 9 juni 2020 | Tijd: 20.00 uur - 21.45 uur | Prijs: € 95,00

Over de organisator

Stadsklooster La Verna
Stadsklooster La Verna herbergt een kloostergemeenschap van franciscanen én een stichting met activiteiten voor Zin in je leven. Vanuit d...... Lees meer