Top 2000 kerkdiensten aan de Ark in Slotervaart

Stadsdeel Nieuw-West

Details

Zondag 29 december 2019 van 20:00 tot 21:00 uur
Afgelopen
Van Ollefenstraat 9
1065 GJ Amsterdam, Nederland

Via Martijn van Leerdam

Top 2000 kerkdiensten in Slotervaart, Badhoevedorp en de binnenstad

Op zondag 29 december vinden er in Amsterdam en Badhoevedorp drie Top 2000 kerkdiensten plaats. Er klinkt live muziek van de band Ithaka. Het thema van deze bijzondere kerkdienst is ‘naar het licht’.

Populaire rock en popmuziek staat niet altijd bekend om zijn vrome teksten. Toch is de kerk een goede plek voor een live uitvoering. Geloof, hoop en liefde vind je bij The Beatles, Bob Marley en Van Dik Hout, en niet alleen bij Huub Oosterhuis. Bovendien is elke kerk een huis van muziek. 

Er zijn dit jaar maar liefst drie Top 2000 kerkdiensten in en om Amsterdam. De Keizersgrachtkerk bijt het spits af, ‘s morgens om 10:30. ‘s Middags om 15:00 vindt de kerkdienst plaats in de Pelgrimskerk in Badhoevedorp, en ‘s avonds om 20:00 is de beurt aan de Ark in Slotervaart. De toegang is gratis, er wordt alleen om een vrijwillige bijdrage gevraagd.

Het thema van de Top 2000 kerkdiensten is ‘naar het licht’. Dit thema past niet alleen mooi bij Kerst en de jaarwisseling, maar ook bij de muziek en de hoopvolle boodschap die de kerk wil uitdragen. 


Over de organisator

Stadsdeel Nieuw-West
Nieuw-West is een stadsdeel van de gemeente Amsterdam in de Nederlandse provincie Noord-Holland. Nieuw-West is een stadsdeel van de gem...... Lees meer