Westersite.nl

Inloggen of inschrijven

Inspiratiedag – Groeien in Dankbaarheid‘Niet geluk maakt ons dankbaar, het is de dankbaarheid die ons gelukkig maakt.’ (Broeder David Steindl-Rast)

Dankbaarheid komt van ‘denken’ en dat is een besef of bewustzijn, meer dan een gevoel van bv. blijheid. Het is de erkenning dat er (ook) goedheid in je leven is. Je kunt dankbaar zijn voor wat je hebt gekregen of bereikt, maar ook voor wie je bent, voor je talenten etc. En ook voor wat je hebt te geven! Je kunt dankbaar zijn naar God of het Universum, naar mensen, of ‘zomaar’. Het uiten van dankbaarheid voegt een dimensie van verbondenheid toe, die jouw dankbaarheid weer doet toenemen. Welke rol speelt dankbaarheid in jouw leven? Hoe kun je het cultiveren? Zijn er ook grenzen aan dankbaarheid?

Een dag, onderleiding van Els Kuypers en Fer van der Reijken ofm met meditaties, filmpjes en uitwisselingen om te groeien in dankbaarheid.

Prijs: € 40,-

Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.