Freeway Festival Badhoevedorp

Details

Zaterdag 24 augustus 2019 van 10:00 tot 21:00 uur
Afgelopen
Pa Verkuijllaan
Badhoevedorp, Nederland

Op zaterdag 24 augustus wordt de voormalige A9 ter hoogte van de Pa Verkuijllaan omgetoverd tot een ware zomermarkt met foodfestival. Ruim 40 kramen met streek gerelateerde producten en cadeauartikelen vormen de Zomermarkt en meerdere foodtrucks, wijn- en (speciaal)bier bar vormen het foodfestival. Een uitgebreide kinderhoek en diverse live optredens maken het plaatsje compleet en zorgen voor een gezellige dag op de plek waar ooit de snelweg het dorp in tweeën splitste.

Het festival wordt om 10.00 uur geopend voor de zomermarkt en om 11.00 uur vind er op het podium een Frozen show plaats met een mini disco en een meet en great met de prinsessen. Vervolgens vertonen de leerlingen van Dansschool Pomme hun kunsten aan het publiek. De rest van de dag zijn er op het podium spetterende optredens van The Guy Next Door, Royal Dice, Spancrank en Convoi Exceptionel!

Loterij

In de aanloop naar, en ten tijde van, het festival kunnen bezoekers lootjes kopen van €2,-. Hiermee ondersteunen zij de realisatie van de Pluk- en Moestuin op de voormalige A9. Er zijn tientallen prijzen te winnen die aangeboden worden door lokale winkeliers. Denk aan een knipbeurt, sporten met een personal trainer, een reischeque en de hoofdprijs is een minuut gratis winkelen van de Vomar!

Het Freeway Festival is gratis toegankelijk en de deuren zijn geopend tot 21.00 uur.

Bron: Westerpost

Over de organisator

Klaas van Wieren
Buurtverbinder Amsterdam Nieuw-West. Interesse/expertise in media, marketing en financiën.... Lees meer