5 Mei Viering Plein '40-'45

Stichting Amsterdam BLEND Events

Details
Zondag 5 mei 2019 tussen 12:00 en 18:00
Afgelopen
Plein '40-'45
Amsterdam, Nederland

Kom naar de 5 Mei Viering Plein ‘40-’45 voor een dag verbinding, verhalen en vermaak als 'Familie Amsterdam'. Schuif aan bij de Vrijheidsmaaltijd aangeboden door buurtondernemers met optredens van talent uit Nieuw-West. Struin langs de Amsterdam BLEND Market en Kids’ Vrijmarkt kraampjes en doe mee met diverse creatieve activiteiten.

Toegang voor bezoekers is gratis. Wil je een kraam, entertainen of een eigen publieksactiviteit organiseren? Iedereen uit Amsterdam kan meedoen: bewoners, creatieven, lokale ondernemers en sociale initiatieven. Buurtbewoners kunnen een plek reserveren voor de Vrijheidsmaaltijd en workshops. Kijk voor meer info en reservering op www.amsterdamblendmarket.nl/5mei.

De 5 Mei Viering Plein '40-'45 is een initiatief van coalitie Wij Zijn Plein '40-'45 - een partnerschap tussen bewoners, ondernemers en Stadsdeel Nieuw-West. Zij zetten zich samen in voor Plein '40-'45 met en voor de buurt.

Over de organisator
Stichting Amsterdam BLEND Events
Let's BLEND!Amsterdam BLEND staat voor samenkomen, samen delen en samen doen!Tijdens elk evenement staan Amsterdammers en hun talenten ce...... Lees meer