YOGA 50+ IN HUIS VAN DE WIJK HET ANKER

Details

Dinsdag 11 oktober 2016 van 12:00 tot 13:00 uur
Afgelopen
Jacques Veltmanstraat 427
Amsterdam, Nederland



Op donderdagmiddag van 12.00 tot 13.00 uur is er yogales in het Huis van de Wijk Het  Anker. Er zijn nog enkele plaatsen vrij. 


Er worden ademhalingsoefeningen, losmaakoefeningen, rek- en strekoefeningen, klassieke yogahoudingen en ontspanningsoefeningen gedaan. U hoeft niet lenig te zijn om mee te doen. Het is vooral belangrijk de oefeningen vanuit uw gevoel en met aandacht te doen. Door yoga te beoefenen werkt u aan flexibiliteit en ontspanning van lichaam en geest.   De adem is de verbindende factor tussen lichaam en geest. Bij onrust en spanning heeft de adem de neiging hoog en onrustig te worden. Bedenk bijvoorbeeld wat er met uw adem gebeurt als u schrikt: uw adem stokt in uw keel. Het werkt ook omgekeerd. Door uw adem laag en rustig te laten worden, kunt u spanning en onrust loslaten, zowel in uw lichaam als in uw denken.


De lessen worden gegeven door een gediplomeerde en ervaren docente. De groep is in principe voor deelnemers van 50 jaar en ouder. De kosten bedragen 55 voor 10 keer.


Als u interesse heeft, bent u welkom voor een gratis proefles.


Contact: Karin de Wildt, telefoon: 020-6109567, email:

Over de organisator

Angelique Hofman
Angelique heeft nog niets over zichzelf geschreven.