Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Westersite.nl

Inloggen of inschrijven

17 februari spirituele beurs te Amsterdam/SlotenZondag 17 februari is er weer de gezellige spirituele beurs in Amsterdam/Sloten.

 Op deze mooie, niet al te grote beurs, vind je deelnemers die vaak al jaren met passie werken en al vele mensen geholpen hebben op hun levensweg.

 Geen vraag is hun vreemd, al doen zij geen uitspraken op gezondheidsgebied. 

 Op de beurs tref je o.a. de bekende mediums Eva Slootemaker-Rep, Ingrid Mac Gillavry, Ria Cm Schreuderr en Berry Vincenta . Berry maakt zielentekeningen en deze duidt zij terwijl haar zus Jenny het voor je op cd zet, zodat je thuis het rustig kan afluisteren.

 Joke Duynen, Mirjam de Boer, Petra Vergers en Peggy Basilide van Doorneveld kunnen je o.a.. helpen met hun kaarten en hun helderziende vermogen. Samira Mulder is aanwezig met het Siberische Orakelspel. Chiquita Stolting is een medium die d.m.v. handmassage je een reading geeft en tegenwoordig met veel liefde water leest. Wil je een fijne massage dan kan je aanschuiven bij Peter Van Diepen. Patricia Jansen, Guido Engel doen helderziende waarnemingen en Marga Kouw en Anna Eberlein geven healingen. De sjamaan Paul Kramer is ook aanwezig om vragen te beantwoorden. Frans De Vries Klaver helpt graag mensen verder op hun pad. En zo vind je meerdere deelnemers die werken op verschillende spirituele manieren.

 Uiteraard kan je ook rondsnuffelen bij een verkoopstand. Mildred Koster is aanwezig met haar man en haar prachtige collectie mineralen, edelstenen en spirituele hebbedingetjes.

 Kortom een mooie groep mensen die samen en apart een fijne sfeer neerzetten, waardoor de bezoeker zich op zijn gemak kan voelen om vragen te stellen die van belang zijn. Voel je op je gemak om rustig te kijken maar vooral te voelen wie jou wellicht dat zetje in de rug kan geven of de bevestiging kan geven die je nodig hebt.

 Maak er een fijne dag van. Wil je wat eten of drinken? Het Restaurant  De Halve Maen is de gehele dag open voor een lekkere cappuccino of een lunch.

 Entree 5 euro en kinderen t/m 12 jaar gratis. Parkeren gratis voor de deur of zeer directe omgeving(2 minuutjes Lopen)

 Adres: Restaurant de Halve Maen

 Sloterweg 1345

 1066 CM AmsterdamDeel dit bericht!