De kunst van hoopvol leven - workshop

Ontmoet!

Details

Zaterdag 15 juni 2024 van 11:00 tot 16:00 uur
Afgelopen
Space For Change
Jacob Van Lennepkade 340-H, Amsterdam, Nederland

Klaar om te leren hoe je meer hoop en positiviteit in je leven kunt brengen? Kom dan naar onze workshop 'De kunst van hoopvol leven' bij Space For Change. Ontdek samen met gelijkgestemden hoe je veerkracht kunt opbouwen en positieve veranderingen kunt omarmen. Laat je inspireren door het verhaal van anderen en neem deel aan oefeningen die je helpen om meer vreugde en hoop te ervaren in je dagelijks leven. Mis deze kans niet om je leven positief te transformeren!

Meld je aan en doe mee!

Stuur een e-mail naar o.v.v. ‘workshop 15 juni’, vermeld met hoeveel personen je komt en eventueel je 06-nummer. Wij zorgen voor de lunch, koffie en thee.
Kosten: na afloop kun je een vrijwillige bijdrage doen voor de lunch en de workshop (via Tikkie of QR-code)

Deze activiteit is een initiatief van vrijwilligers van het Apostolisch Genootschap Slotervaart om elkaar te ontmoeten en te inspireren tot het vinden van eigen antwoorden op levensvragen. Ronald de Waal is bewustzijnscoach en begeleidt de activiteit.

Meer informatie: 

https://www.apgen.nl/locaties/amstelveen/amsterdam-slotervaart/Gemeenschapsactiviteiten/2024/juni/workshop-de-kunst-van-hoopvol-leven/

Reacties

Over de organisator

Ontmoet!
Inspiratie en ontmoeting via ontdekgesprekken in Amsterdam met vrijwilligers v.h. Apostolisch Genootschap en Iederal... Lees meer