Ontdekgesprek - de kunst van kwetsbaar leven

Ontmoet!

Details

Woensdag 17 april 2024 van 20:00 tot 21:30 uur
Afgelopen
De Buurtkamer
Hoofddorpweg, Amsterdam, Nederland

In onze cultuur moet je gelukkig en perfect zijn. Je moet een perfecte baan hebben, een perfecte relatie, perfecte vakanties etc. Maar de werkelijkheid ís niet perfect. Hoe ga je daarmee om? Kun je gelukkig zijn met imperfectie?

We wisselen ervaringen uit in een open ontmoeting. Dat geeft inspiratie en nieuwe inzichten. We denken samen na over de vraag wat helpt om blij te zijn met je leven. Kunnen we iets leren van de levenslessen van Brené Brown uit haar boek De kracht van kwetsbaarheid?

Meld je aan en praat mee!

Stuur een e-mail naar o.v.v. ‘Ontdekgesprek 17 april’ en vermeld met hoeveel personen je komt, dan zorgen wij dat de koffie en thee klaarstaan. Na afloop kun je een bijdrage doen voor wat dit ontdekgesprek je waard was (via Tikkie of QR-code)

Deze activiteit is een initiatief van vrijwilligers van het Apostolisch Genootschap Slotervaart om elkaar te ontmoeten en te inspireren tot het vinden van eigen antwoorden op levensvragen. Ronald de Waal is bewustzijnscoach en begeleidt de activiteit.

Reacties

Over de organisator

Ontmoet!
Inspiratie en ontmoeting via ontdekgesprekken in Amsterdam met vrijwilligers v.h. Apostolisch Genootschap en Iederal... Lees meer