POWER - 14+

Details

Meerdaagse activiteit
18 en 19 apr.
Tijdstip
van 19:30 tot 20:30 uur
Theater De Krakeling
Pazzanistraat, Amsterdam, Nederland

Lloyd Marengo, Maikel Walker en Bosila Banya aka B-Boy Junior; drie sleutelfiguren uit de Breakdance. Niet de jongsten meer, maar still going strong met dans en maken, op hun typische en eigenzinnige manier; weg van de gebaande paden. Met de voorstelling POWER slaan de drie de handen ineen om beweging en dans een paar nieuwe impulsen te geven.

In POWER kijken Marengo, Walker en Banya naar hun Afrikaanse roots en de invloed die dat heeft op hun dans, choreografie en dagelijks leven. Ze blikken terug op hun carrière tot nu toe, hun gedeelde achtergrond, de verschillen, de overeenkomsten en de ontwikkeling van straat naar gevestigd.

In een combinatie van dans, spel en muziek door dansers Maikel Walker, Junior en een choreografie van Lloyd Marengo delen de boys hun tegenslagen, successen en visie op hiphop. Zowel Junior als Maikel zijn een grote inspiratie voor veel dansers wereldwijd: Junior is een van de meest iconische karakters in de breaking scene, bekend om zijn inhuman strength en handstand acrobatics. Maikel is een powerful danser, een planche master en heeft zelfs moves die naar hem zijn vernoemd. Let’s do the Maikel Walker!

Een stuk van Lloyds Company

https://www.lloydscompany.nl/

Datums (2)
Donderdag 18 april 2024 van 19:30 tot 20:30 uur (afgelopen)
Vrijdag 19 april 2024 van 19:30 tot 20:30 uur (afgelopen)

Reacties

Over de organisator

Theater De Krakeling
Theater heeft nog niets over zichzelf geschreven.