Yanasei - 6+

Details

Meerdaagse activiteit
23, 23 feb., 11 en 19 mei
Tijdstip
op verschillende tijden
Theater De Krakeling
Pazzanistraat, Amsterdam, Nederland

Een jongen wordt wakker op een raadselachtige, onbekende plek. Hij ontdekt dat hij is terechtgekomen in Yanasei — een magische wereld, vol vreemde wezens.

Eerst is hij bang voor alles wat nieuw is en wil hij terug naar huis. Langzaam leert hij het land kennen en maakt hij nieuwe vriendjes. Maar ook in deze wereld zijn er stommeriken en tegenslagen. Voor hij rust vindt, zal hij eerst moeten afrekenen met iets uit het verleden wat hem blijft achtervolgen.

Yanasei (spreek uit: jan’ na see) is Surinaams voor het hiernamaals. Het is een poëtische, fantasievolle en droomrijke dansvoorstelling voor 6 jaar en ouder, die troost kan bieden aan iedereen die ooit een dierbare heeft verloren. Wanneer kinderen met verlies te maken krijgen, is dat vaak aangrijpend. Yanasei laat zien dat de dood bij het leven hoort, wat kan helpen om verdriet een plekje te geven.

Voor deze voorstelling geldt een aanbieding via stadspas. Kinderen kunnen voor €1,- naar alle voorstellingen in de voorjaarsvakantie en hun ouders/begeleiders kunnen mee voor €2,-! Deze aanbieding staat op de pas van het kind.

Een stuk van Theater AYA

https://www.aya.nl/

Datums (4)
Vrijdag 23 februari 2024 van 14:30 tot 16:10 uur (afgelopen)
Vrijdag 23 februari 2024 van 19:30 tot 21:10 uur (afgelopen)
Zaterdag 11 mei 2024 van 16:00 tot 17:10 uur (afgelopen)
Toon meer

Reacties

Over de organisator

Theater De Krakeling
Theater heeft nog niets over zichzelf geschreven.